Blog

3 Goede redenen om voor Hollands Goud te kiezen

1. Hollands Goud is betaalbaar

Hollands Goud koolzaadolie is goedkoper is dan de meeste keukenoliesoorten van dezelfde hoge kwaliteit. U kunt het dus met een gerust hart elke dag gebruiken. In warme én koude gerechten.

Kies ‘Hollands Goud Bak & Braad’ als u iets wilt bakken, braden of wokken. Bak & Braad is speciaal samengesteld voor langdurige verhitting en spat niet. De smaak van Bak & Braad is heel neutraal en mild.

Gebruik ‘Hollands Goud Puur’ voor koude gerechten of gerechten die maar kort verhit hoeven te worden. Puur heeft een lichte, nootachtige smaak, die goed tot zijn recht komt in bijvoorbeeld sladressings.

 

2. Van Hollandse bodem, dus duurzaam

Hollands Goud koolzaadolie is de enige keukenolie van Hollandse bodem. De olie legt, in tegenstelling tot bijv. kokospalmolie, minder kilometers af voordat het in Nederland in de winkel staat. Hollands Goud is daarmee beter voor het milieu en een duurzame keuze als u bewust wilt leven. U steunt hiermee ook de 120 Nederlandse telers, die bewust voor dit gewas hebben gekozen.

 

3. Koolzaadolie is supergezond

Hollands Goud koolzaadolie is erg gezond. Het bevat o.a. veel Omega 3 en Omega 6 vetzuren, in exact de juiste verhouding (1 : 2). Fabrikanten van mayonaise, fritessaus en vloeibare bakproducten, voegen maar wat graag een scheutje koolzaadolie aan hun product toe, vanwege de goede gezondheidseigenschappen van koolzaadolie.