Varkenspies met groenten

Bak & Braad

Varkenspies met groenten

4 personen – 30 min.

INGREDIËNTEN
  • 400 g varkensvlees
  • 4 cocktailtomaten
  • 1 kleine courgette
  • 2 rode uien
  • zout
  • witte peper
  • paprikapoeder
  • 6 el Hollands Goud Bak & Braad
BEREIDING

Was de tomaten en de courgette.

Pel en halveer de uien.

Snij de filets in 12 en de courgette in 8 stukken.

Steek het vlees, samen met de ui en de tomaten op 4 spiezen.

Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder.

Smeer de spiezen in met koolzaadolie en rooster ze goudbruin op de BBQ.

Of braad ze rondom knapperig in de koolzaadolie in de grillpan of op de bakplaat.

TIP

Lekker met geroosterd knoflookbrood en een knapperige andijviesalade.

Deel het recept: 

koolzaadolie Bak & Braad